My day..

Tjaoo haha kom precis hem från bio med mickis vi såg Sex drive eller vad den nu hette men den va i alla fall skit bra, Och en film som jag verkligen villl se igen haha, imorche gick jag upp ganska tidigt för att jag och angelica skulle åkt till handen för att handla lite grejer som behövs.. men det slutade me att vi inte åkte och istället kom mickis över till mig, vi bokade då billjätter till filmen som gick på heron så vi åkete dit och åt och så och sen kolade vi på filmen som var grymt bra! och nu är jag hemma.. imorgon så ska jag till handen innan allt nyårs firande börjar, eftersom det är sista dan på rean!!  puss


haha ;)

Nu är jag hemma! Och jag är jätte trött men det är ju inte så konstigt haha eftersom jag nästan inte sovit inatt :P klockan 5 så tänkte vi gå och lägga oss men jag kunde inte sova efter allt som hänt den kvällen, låg bara och tänkte på allt o jaa det gick bara inte, jag sonmade typ till lite efter en timme men jag kanske sov i 10 minuter sen vaknade jag igen!  och sen låg jag och typ halv sov fram tills klockan 9 (somna vakna somna vakna osv) Sen kunde jag äntligen sova haha men jag fick bara sova till typ 11 för mickis skulle hem tidigt ... det var nått med hennes data som skulle fixas, men när mcikis gick så kollade jag och Julia på en av filmerna som vi hyrde och som vi inte han kolla på, på kvällen. och sen fixade jag mig och jag drog hem, men jag hade i alla fall en jätte rolig kväll !och nu sitter jag här as tröttt och fryser aja puss


Goodmorning!

God morgon! jag sitter hemma hos Julia, jag ska snart dra hem men vi ska bara fixa oss lite först. men nu ska jag gå så att jag hinner me min buss haha heeejdå :)

Singstar

heej igen haha mickis och julia sjunger singstar just nu för er som undrar :P men jag sitter vid datan i stället för sjunga är ju inte riktigt min grej... men nu ska jag draa tjoo

Jag hjärta julias data!

Hello jag sa att jag inte skulle blogga något mer men jag är kär i julias data så jag var tvungen att skriv ett litet inlägg haha men i alla fall så är mickis typ kär i guitar hero och hon tycker att hon e skit bra, haha fast hon suger.. hon kör på easy :P och Julia springer runt och runt :P (stressad som vanligt) haha men vi ska i alla fall ha en chill kväll så vi har hyrt 2 filmer som vi ska kolla på haha och så har vi massa gott att äta svullon vi e :P och nu e mickis skit stolt för hon klarade en låt på medium:P men nu ska jag köra en låt haha puss 

    guitar hero nörden

Mys kväll

heeej! nu sitter jag hemma hos Julia vid hennes bärabara dator och hon och mickis spelar guitar hero så jag passar på att skriva att snabbt inlägg haha. tyvärr så kunde inte Olivia komma men jag hoppas att jag får träffa henne nån annan dag :) det här blir det sista inlägget för idag tror jag efter som jag ska vara social. puss

Till Julia..

Hej hej jag tänkte bara skriva lite kort, för jag ska till julia snart... och efter som jag inte kommer hem idag så kanske det inte blir något mer bloggande för mig om jag inte bloggar hemmifrån julia.. men då vet ni i alla fall varför jag inte bloggar i dag ...  har bra så länge :)


Nytt rum på gång!

Tjoo tänkte berätta lite om vad som häder i morgon haha jo det är nämligen så att jag ska sova hos Julia, det var jätte länge sen jag träffade henne så det ska bli kuul! sen så ska även mickis och kanske olivia såva där också :) jag har ingen aning om vad vi ska göra men det kommer att bli najs i alla fall. Jag och mickis tänkte åka dit tillsammans efter som vi bor ganska så nära varandra haha men vi åker väll nån gång på dan tror jag.. igentligen så skulle jag typ åkt till handen innan me min syrra men jag tror att vi ska ta det på tisdag i stället.

Idag så har jag varit och kollat på tapeter eftersom jag ska göra om mitt rum, och det kan jag säga att det behövs verkligen! men jag hittade i alla fall en jätte fin tapet som jag verkligen tyckte om, men jag vet inte om jag ska ha den än jag vill fortsätta att titta lite och se om jag hittar några fler fina :). men mitt rum ska i alla fall göras om nu på lovet. puss

bild på mina sötnosar

              

.....

Ska till mickis nu hinner inte blogga!

mums!

helloo asså jag känner värkligen att jag har tröttnat på julmust, jag har typ duckikt det i mer en en vecka nu, eftersom pappa då köppte hem 2 hela backar med julmust, och jag har såklart druckigt massa flaskor, jag vet ! jag är onyttig. emn nu kände jag att ja var sugen på någon ting annat haha så jag gjorde en drink av lite grejer vi hade hemma, och den blev jättegod!

Imorgon så ska jag åka och handla, eftersom det är mellandags rea, och sen ska jag också byta några grejer som jag fick i julklapp, men nu ska jag gå puss

                                             

bild1: dagens outfit.    bild2: mina goda drinkar.    bild3: sophie

god morgon

tjoo just nu gör jag inte så mkt jag sitter och väntar på att mickis ska komma hem nån gång.. men jag får nog vänta ett tag till..  


mickis och sophie länge sen

Planer för morgondagen

Imorgon så var det meningen att jag skulle hem till mickis efter att jag hade vaknat och så men sen så skulle hon tydligen iväg, så jag får vänta tills hon kommer hem innan jag får träffa henne.. lite senar så ska jag hem till släcktingar och äta middag, jag får hoppas attt det inte tar så lång tid eftersom jag hade tänkt att vara me kompisar på kvällen också!
men aja vi får se hur det blir men nu ska jag gå puss


trötter ?

Jag orkar värlligen inte blogga just nu för jag är jätte trött!

hela dan!

Ja jag tänkte bäretta lite om dagen, jag gick upp ganskla tidigt för att göra mig i årdning eftersom min farmor skulle komma och äta fruckost me oss. och när jag vaknar så ligger det ett packet i min julstrumpa som var från tomten(A) jag fick boddy lotion, mascara och lite krämer haha. men det var det ända jag fick på morgonen resten fick jag vänta me tills kvällen, men i alla fall så när jag skulle göra mig i ordning så blev allt dåligt och jag hade inga kläder att ha på mig eller nånting , så jag blev på as dåligt humör, men det gick som tur över vid fruckosten,
 
Sen klockan 3 började kalle och det tittar jag på varje år även fast det är lika tråkigt men det är liksom en tradition haha. mitt i allt så somnade jag för jag var så trött. så jag missade typ hälften. men det gjorde inte så mkt eftersom man har sett det typ 20 gånger. lite senare kom några släcktingar och åt julmiddag hos oss. och sen kom tomten/morfar efter som min lillesyrra fortfarande tror på tomten haha, och sen öppnade vi alla packet som låg under granen. jag fick inte allt jag önskade mig men det kan man ju inte få så jag är ganska nöjd ändå. ja nu är julen slut :( bara att vänta tills nästa år! men nu ska jag kolla på en bra film på tvn haha. föresten så kollade jag på tomten är far till alla barnen som jag typ sett massa gånger men den var ändå lite rolig att kolla på, men nu ska jag dra puss!

Lite bilder från dagen haha, jag glömmde fota så det blev inte så många men ni ska få se dom jag tog i alla fall..

                         

                 

från vänster: bild 1 lite julklappar under granen;) , blid 2 min trötta tomte, blid 3 hubbe:)


tyck till! ;)

Heej! ja snart e julen över och det är typ 12 månader kvar tills nästa jul :P, men julen blev i alla fall bra, fick lite olika grejer orkar inte rabbla upp allt, men det blev i alla fall bra :) föresten så skulle jag vilja att ni komenterar lite om vad ni tycker om min blogg och vad jag skulle kunna skriva om, tycker ni att jag ska ha nått på bloggen som jag inte har osv... komentera gjärna!

Juuuuul !

God jul allihoppa , jag tänkte inte skriva så mkt för jag ska vara social med familjen och släkten haha, men jag kommmer från julbordet, och dom andra sitter kvar och äter så jag hinner nog skriva en snabbis. som sagt var kommer jag från julbordet och maten var jätte god och såklart åt jag för mkt, specelt av vår julskinka haha.. men nu ska jag vara social för nu kommer alla ses.         

haha skinkan    

klar!

Nu är allt i årdning, maten är klar, bakningen är färdig och huset är städat. så nu är det bara att vänta haha. Idag har jag typ varit hemma hela dan för att fixa allt som skulle fixsas. så jag har tråkat hela dan kan man säga haha. Men mårgon dagen blir i alla fall rolig får jag hoppas..

1 dag kvar!

Heej jag har just kollat klart på filmen what heppens in Vegas och den var faktiskt bra, helt okej! här hemma är det i full gång med städning och all mat som ska göras inför morgon dagen. jag längtar värkligen! igentligen så ska jag hjälpa till men jag kände att jag behövde en paus, men jag antar att jag borde fortsätta men jag skriver nog lite senare hej så länge!  
  
filmen what happens in vegas


Jul i vårat hus....

Idag har vi äntligen fått upp lite jul prylar i vårat hus, så nu har vi en mysig julstämning och det märks att julen snart är här.  Här är lite bilder på hur det ser ut tyvärr blev det ingen bild på granen.


 

        

     

2 dagar kvar!

Hej svejs! nu e det bara två dagar kvar till jul! jag lääängtar.. jag tänkte bara skriva en snabbis för jag ska slå in julklapparna som jag köppte idag. Och sen är det mkt mer som ska göras, jag måste städa! jobbigt. men nu ska jag gå puss

Äntligen lite vila!

Japp nu är jag hemma från torvalla där jag tränat hela dan framms till nu. Och det var sista gången vi tränade så nu har jag jul lov, skitskönt fast jag kommer endå sakna det, men det är ju bara två veckor så det ska nog gå bra haha.

Om om typ 3 dagar är det jul! jag längtar, men jag har fortfarande inte handlat klart alla julklappar , jag har inte handlat något åt min pappa och jag har ingen aning om vad jag ska köpa, nån som har något tips? jag ska i alla fall hoppa in i duschen nu  men vi kanske hörs lite senare puss!

haha ;)

Hej hej! jag kom hem från några kompisar för ett litet tag sen där vi tillsammnans kollade på gammla, roliga och pinsamma minnen haha. Men det var i alla fall kul!

imorgon måste jag ställa klockan för jag ska med en buss som går typ tio över 11 för vi har träning i torvalla och sen har vi  julavslutning med lagen. så om jag inte skriver i morgon så är det för att jag inte har hunnit men jag ska försöka! Jag mår fortfarande inte helt bra men det är i alla fall bättre idag, så snart är nog min förkylning över hoppas jag! men nu ska jag dra så puss 
    

sjukling

Snabbt

Jag hinner inte blogga just nu jag har jätte bråttom men jag bloggar senare ikväll....  sees

kort kort!

Mitt huvud sprängs snart och jag är as trött så jag funderar på att gå och lägga mig och även om jag inte gör det så säger jag i alla fall godnatt för jag tänker inte skriva mer nu.


Tänker det aldrig sluta?

Heej  min dag har varit full späckad som vanligt !! gick till skolan i morse för att hämta mina betyg, jag var typ ensam i hela skolan eftersom dom flästa slutade igår. men jag fick i alla fall bra betyg för att vara mina första( 8 VG och resten G) så jag är nöjd men vi fick därimot inte betyg i några ämnen, jag har ingen aning om varför men vi får väll det  nån annan gång. efter skolan drog jag hem och åt och sen åkte jag till min träning där jag typ har tillbringat hela dan och nu sitter jag här hemma med huvudvärk som jag har haft i typ 5 dar snart, så för mig blir det att vila hemma och så hoppas jag att det snart går över för det är så jävla jobbigt  och jag har ju äntligen lov så då kan jag vila upp mig!  puss

Jag älskar mint!!

tjooo! kom just hem från min  träning, och då ringde mickis och berättade om deras första batyg eftersom jag inte var där!  Och deras betyg var ganska bra så jag hoppas att jag också får det! men som sagt var måste jag vänta tills i morgon då jag börjar klockan tio. Jag e den ända i vår klass som ska till skolan imorgon och hämta mina betyg men Oliven ska komma dit och lämna min tröja och göra mig sällskap så då slipper jag vara ensam i alla fall, jag är lite närvös.

Föresten jag måste bara säga en sak jag älskar mint och när jag väl har börgat kan jag inte sluta att äta det!


 


julstress

Jag tänkte börja med att berätta lite om gårdagen eller inte berätta vad jag gjorde men  varför jag inte bloggade och det var för att jag inte han min dag var full med massa olika saker som skulle göras, och det är ju inte så konstigt eftersom det snart e jul! mindre än en vecka kvar jag e stressad, har fortfarande inte handlat alla julklappar!

Idag så är det sista dan för alla i skolan innan det blir jul lov och man ska vara där på kvällen och vi ska få våra första betyg! lite spänd e jag men jag måste vänta tills i morgon innan jag får dom för jag kan inte va med i kväll. så jag måste upp tidigt imorgon bara för att åka och hämta dom! skit jobbig. men nu ska jag slå in några julklappar som jag köpte förra veckan puss hej


Huvudvärk!

Jag orkar värkligen inte blogga just nu jag är jätte trött och har jätte ont i huvudet!

Lite om dagen

Heej  jag är ledsen att jag inte skrev igår men jag hann inte! men om ni vill veta så slaggade jag hemma hos Julia eftersom vi började så tidigt idag (klockan 7) och då skulle vi göra oss i ordning inför modevisningen och det var nån jag vet inte vem som skulle sminka oss och hon sminkade as dåligt så det blev skitfult... och sen gick vi och jag visade up min mössa snacka om pinsamt asso! och jag var fett nervös innan vi skulle upp haha.men  puss så ses vi!

Bilder från idag!

japp det var bilderna från idag haha 


                        


Paus

Jag tänkte blogg lite nu när det är paus på tvn. För er som undrar vad jag tittar på så är det lite blandat både sanningens ögonblick och Wallander. jag kom hem från träningen för ett tag sen och då åt jag, duschade och sen satte jag mig frömför tvn.. haha och det är väll det jag gjort sen mitt förra inlägg haha förutom att jag har varit ute med min hund..

Imorgon så är det skola som vanligt fast vi har lite sovmorgon för det är temavecka, och sen så har jag träning asså jag har så mkt att göra imorgon jag måste fixa massa saker till modevisningen på tisdag jag har ingen aning om hur jag ska hinna och sen ska jag dessutom kanske sova hos Julia. Jag är stressad! Föresten jag är värkligen dålig på att ladda upp bilder men imorgon så kanske jag laddar upp nån på morgondagens outfit jag eller något annat. Men nu börjar mitt program på tvn igen ses puss!


Hemma nu!

tjoo jag kom just hem från mickis, var tvungen att gå hem tidigt för att hon skulle på nån komfirmation grej. Men det gjorde inte så mycket för vi hade jättekul ändå.. vad händer idag? ja  jag ska inte göra så mkt förutom att städa och lite senare ska jag träna.. hm jag har värkligen inget att skriva om och  jag kommer inte på något just nu så det får bli ett kort inlägg haha. Föresten asså jag längtar värkligen till jul alla presenter och julstämmingen gör inte ni?


Min dag today!

Heej jag sitter hos mickis och passar på att blogga medans hon är där nere, jag tänkte berätta lite om hur min dag har varit. klockan halv fyra kom mickis och hennes familj och hämtade mig och så åkte vi in till Gondolen och vi hade riktigt trevligt och det var god mat.. sen kom vi hem runt åtta nån gång  och nu blir det så att jag slaggar hos mickis för jag orkar inte ta mig hemåt.

Föresten så ser ni kanske att jag har gjort om lite på min blogg? visst blev det bra? Picks.blogg.se är det som har hjälpt mig my best friend men nu ska jag vara lite social så hörs  antingen lite senare eller i morgon.
puss

Tråkigt!

 Just nu gör jag inte så mycket jag sitter och kollar runt lite på olika bloggar har skit tråkigt! men Kevin vann i alla fall och det var ju lite kul haha.. nu ska jag dra till soffan och kolla lite tv. Det här blir sista inlägget för idag så godnatt så ses vi i morgon..


Vem vinner?

Hallo jag kom hem från min träning för ett tag sen och då tog jag en lång och efterlängtad dusch. Sen satte jag mig framför tven och kollade på idol vem vinner? jag hoppas att kevin vinner i alla fall.
 
i kväll händer nog inte så mycket det blir nog en slapp dag hemma för min del och det behöver jag, imorgon är det massa som ska fixsas innan jag ska bort jag känner mig lite stressad redan nu faktiskt. Men nu ska jag dra mig tillbaka till tvn vi får se om jag skriver lite senare puss 

Rubrik?

hej hej jag kom precis hem från skolan och just nu gör jag inget specielt, jag sitter bara och väntar på att pappa ska komma hem med mat åt mig. min dag idag har varit bra , vi började halv 10 och sen hade vi bara två lektioner. jag ska snart åka till träningen och efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. föresten imorgon ska jag typ på julbord med michaela och hennes familj det ska bli kul. Men nu ska jag äta för pappa kom hem..  ses

snabbt!

Idag har det varit ganska lugnt vi börgade halv 10 och då skulle vi bada och när vi var klara åkte vi till skolan och hade lektion i typ 10 minuter sen fick vi gå hem för dagen, Jag och mickis drog hem till mig vi gjorde lite allt mojligt sen drog hon hem till sig och jag har tagit det lugnt men nu kom jag på att jag har so prov i morgon så jag måste plugga... 

Det här är sista inlägget för idag men vi ses i morgon. 


blogg

Hej alla glada jag tänkte bara säga att min bloggpaus är över och jag tänkte börja blogga igen!

RSS 2.0