mina nya skor

 Här kommer bilder på mina nya skor,



(bilder tagna med mobil)

skor<3

Hej! Jag vill börja med att säga förlåt för så dålig uppdatering, jag skriver ju inte ens varje dag längre, men jag har inte tid helt enkelt. jag ska försöka bli bättre men jag kan inte lova något men jag ska försöka skriva ett inlägg varje dag i alla fall. Igår så var blogg så himlands segt att det gick inte ens att komma in på blogg, det blir jag väldig trött på, det är alltid segt.

Igår så var jag i alla fall och handlade skor ,jippi! jag älskar att handla skor det är så kul. 4 nya par skor blev det ett par tygskor 2 par ballerinaskor och ett par som jag inte riktigt vet vad jag ska kalla dom typ tyg/ballerinaskor haha, jag är i alla fall ganska nöjd med mitt köp.Bilder kommer ni få se imorgon eftersom jag inte hittar min datasladd just nu. Efter jag vart och köpt skor åkte jag hem fixsade mig lite och sen åkte jag till träningen. Det var väl det mest merkvärdiga jag gjorde under min dag :P

Idag så har jag varit i skolan, det har varit en ganska lugn dag och vi har inte haft så mycket arbete. Vi fick också veta att båda våra pro vi skulle ha på fredag var flyttade tills efter lovet. Gud va skönt det ska bli med lov så man kan få sova ut och slippa gå upp sex varje morgon. Idag har jag även haft fys och styrka och det var riktigt jobbigt, jag mådde till och med illa, så träningsverk kommer jag nog ha imorgon, aja ska duscha nu kramar!

fullt upp idag!

Hej, igår han jag inte skriva eller snarare var så trött att jag inte han hehe, jag spenderade mer en 4 timmar på träning och det var sjukt tröttande. Så när jag kom hem han jag se slutet på let's dance och sen kollade jag på tv ett lite tag och sen sov jag djupt i min fotälj. och det har jag ju glömmt att berätta min fotölj jag beställde sist jag var på ikea har kommit den är verkligen superskön. Nu är nästan mitt rum klart, det saknas bara lite tavlor, en spegel och lite krimskrams sen är väll mitt rum i stort sätt klart. Jag ska ta och fota det nån dag så ni ska få se.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt eller lugnt kan man vell inte säga, jag fick gå upp vid halv elva och då tog jag en snabbdusch, ungefär kvart över elva kom Johan över till oss och lämnade lila Julia som vi skulle vara barnvakt åt, jag kan säga att det var riktigt jobbigt och hon var väldigt krävande, hon skulle inte äta och inte sova hon skulle hit och dit och ja det var fan jobbigt, jag trodde att det skulle vara mycket enklare. När hon hade åkt så fixsade jag mig lite och sen kom några släcktingar över på middag, jag åt såklart mycket mat eftersom det var gott, riktigt mätt blev jag. Dom har ialla fall precis åkt, skönt! men nu har jag det bara tråk men vi hörs! puss

skrattattack

Tjoo! jag kom just hem från skolan, jag har bara hunnit äta lite. Nu sitter jag och väntar på att Angelica ska komma hem för vi ska fixa lite grejer. Idag har jag hafft ett matte prov och det  gick väll rätt så bra, vi har en vikarie eftersom vår lärare e sjuk, han e grymt skön haha. när vi hade SO så satt jag, Mickis, Olivia och Julia och ritade av varandra haha vi blev riktigt snygga haha eller inte. när vår lärare ville prata med oss efter lektionen fick vi typ flipp eller vad jag nu ska kalla det, men ingen av oss kunde sluta skratta vi satt typ och skratta i 5 min och vår lärare blev såklart skit sur, när vi väl slutat så började hon sncka med oss men då började vi skratta igen haha.  Men skratt förlänger ju livet är det inte så?


Godnatt!

Hej alla söta! Yttligare en seg dag och jag sitter just nu med världens huvudvärk som inte vill gå över. Det känns som att mitt huvud ligger lite efter i tankarna, så jag kan inte komma på vad jag har gjort idag. Juste jag har ju tränat, och det gick väll ganska bra antar jag, jag fick inte göra så mycket eftersom vi har nya som provtränade idag, så jag stod mest vi sidan om och kollade och gav dom nya lite tipps. I skolan idag så var Olivia sjuk och senare under dagen blev mickis också dålig och fick gå hem så jag och julia fick vara själva. Jag och Julia ritade av oss fyra på ett papper och jag kan säga att mickis och olivia blev faktiskt väldigt lika. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre, ska försöka gå och lägga mig nu eftersom jag inte fått nån speciellt bra sömn dom senaste dagarna pågrund av allt hostande, Godnatt sov gott!

hatar kalla sverige

Hejsan svejsan! idag känner jag mig riktigt sjuk, jag har ont i huvudet, halsen och jag har hosta, det är jättejobbigt kunde knappt sova något inatt, hostade så mycket att jag trodde att jag skulle spy så jag fick springa till badrummet flera gånger. Blir jag sämre inatt så tvivlar jag på att jag går till skolan imorgon för det var en riktigt jobbig dag i skolan allt gick segt och det kändes som om mitt huvud skulle sprängas flera gåger. Efter skolan idag så har jag tagit det väldigt lugnt har nästan inte ens orkat rest på mig från soffan, pluggat har jag inte häller hunnit även fast jag haft all tid i världen på mig att plugga så har jag inte årkat, får se om jag orkar läsa lite till SOproet innan jag går och lägger mig, jag kommer antagligen att vara trött tidigt idag. Aja nog snack om att jag är sjuk för nu ska jag gå och duscha! pussar till alla!


 Jag vill verkligen bort från snuviga sverige, jag är väldigt avundsjuk på min kompis som sticker utomlands om bara lite mer en en vecka.

rubrik?

Hejsan hoppsan! Jag sov ju hos Olivia i natt och vi hade dat riktigt mysigt, vi tog det lugnt och kolllade på film, jag och Julia sov i sammma rum och när vi skule sova kollade vi på en till film, men både jag och julia var så trötta så vi somnade nästan på en gång. Vi vaknade runt halv 12 och då gick vi upp och åt fruckost och sen städade vi lite. Jag drog hem lite tidigare en de andra eftersom jag skulle snacka med min grannne om massa saker och sen skulle jag åka och träna. Olivias pappa var snäll och skjutsade mig till Mörbro centrum så jag kunde ta tunnelbanan hem. nu har ajkg kommit hem från träningen och sitter och kollar på beck, ska fortsättta kolla nu! Godnatt!

mys hos olivia!

Det blir inget bloggande idag eftersom jag sitter hemma hos olivia, vi har det chill och kollar på sex and the city filmen och nu ska vi kolla på en skräckfilm, kommer inte ihåg vad den hette men jag ska i allla fall vara social så massa pussar till er!

sämsta humöret!

Heeeej! jag är verkligen på sämst humör, antar att det beror på att det gick så dåligt på träningen! I början gick det faktiskt ganska bra men sen på slutet gick allt skitdåligt. jag som var så taggad på att träna. aja idag så har jag varit i skolan som alltid, det har väll gått ganska bra och det är skönt att det är helg efersom jag inte fick någon sovmorgon förra helgen. Imorgon så ska jag, Mickis och Julia hem till olivia vi ska bara ta det lugnt tror jag, hyra film och sen sak vi äta på resturang tror jag men det är inte säkert, ikväll vet jag inte vad som händer, jag och mickis kanske ska dra ut men vi får se nu ska jag dra puss!

älskar er!


Jag, Mickis, Julia, Olivia

Olivia och Julia

Julia och Michaela

Olivia

redovisning avklarad!

Hejsan! Nu är redovisningen klar och det känns jätteskönt! Bra gick det också. Men jag och mickis fick stanna efter skolan och redovisa, det tycker jag är dåligt bara för att dom vill att vi ska redovisa måste vi göra det på vår fritid. Ialla fall så har det varit yttligare en skön dag i skolan eftersom halva dagen bestod av talang jakt så vi slapp jobba hehe, därimot så var talangjakten ett riktigt fjasko kan man säga haha det var många som gjorde bårt sig :P Efter talang grejen så gjorde ju jag och mickis våra redovisningar och sen tog vi bussen hem, Mickis hade glömt sina nycklar så hon kom inte in klantig hon är haha så hon gick hem till oss och vi satt och pratade mest tror jag. Sen drog hon hem och sen dess har jag hunnit duschat och kollat lite på tv, jag har hunnit sova lite också haha jag var så jävla trött när jag kom hem så tillslut somnade jag på soffan. imorgon så får jag sova lite längre eftersom mamma skjutsar mig till skolan sköönt! kramar

vintern försvinner!

tjooo! idag har det varit en riktigt skön dag! Vi hade sovmorgon tills tjogo i tio och vår första lektion var bild as skönt och sen åkte vår klass in till stan för att kolla på teater, testern var riktigt dåligt men det var ju skönare att sitta och kolla på den än att sitta och jobba matte i skolan. Teatern handlade om nasister men det var bara en kille som spelade hela teatern skittråkigt haha. efter teatern som slutade klockan ett fick vi dra hem så jag olivia, mickis och julia drog till donken och åt där sen tog vi bussen hem. föresten på bussen så satte det sig en gubbe bredvid oss han var riktigt konstig haha han började snacka med oss om allt möjlig, han var riktigt pratglad kan man säga han sutade inte prata förns han hade gått av haha:P nu sitter jag har hemma har snackat lite med mickis i telefon och nu fixsar jag mig inför träning. hoppas att pappa kommer hem snart så att jag slipper ta bussen. ikväll är det plugg som gäller jag måste ju kunna mina fem sidor i so utantill eftersom jag ska redovisa det imorgon jag hoppas att det kommer att gå bra, men nu ska jag dra puss!


   


bilder!

Hejsan allihopa! Nu kommer lite bilder från mobilen både gammla och nya haha!
(tråkiga bilder eftersom ingen vill vara med)



    
  
 

bloggpaus över!

Så nu har veckan som varit så stressad gått och min blogg paus är över, Det var faktiskt skönt att ta en liten paus men nu vill jag faktiskt börja igen! Under tiden då jag inte har bloggat så har jag pluggat som vanligt till prov och allt man har i skolan, Sen har jag tränat jättemycket eftersom det var tävling. Tänkte berätta lite om de. I fredags så åkte jag Madde, Moa och Johanna hem till Johanna för att ficksa vårt hår och sova där eftersom det var tävling på lördagen. vi ficksade hår och satt och snackade lite och sen gick vi och la oss ganska tidigt för vi skulle ju upp tidigt nästa morgon. vi åkte med buss till handen terminalen och där åkte vi med en anornad buss till uppsala, det gick jättebra på tävlingen och allt satt, vi fick silver och det är jag nöjd med.  Vad har jag gjort mer? jo jag har varit hos Johanna för hon fyllde år förra helgen så kvällen tillbringades hos henne och vi hade kuuul! något mer roligt kan jag inte komma på ; )

Idag så har jag varit i skolan som vanligt, skrattat och haft kul som vi alltid har, när jag kom hem så har jag pluggat lite till min so redovisning som måste vara i fem minuter ( jag förstår inte hur jag ska lyckas) men jag får väll öva, man ska ju helst inte läsa från pappetetå det måste jag öva på! och juste jag lovade ju att ni skulle få se lite bilder från mobilen så det är klart ni ska få. Dom kommer i nästa inlägg. nu börjar äntligen snön smälta bort jag längtar verkligen efter sommaren! pussar!

uppehåll.

hej allihopa jag tänkte inte skriva så långt men jag kommer ha ett uppehåll under den kommande veckan och den här helgen, anledningen är att jag inte kommer ha någon tid att blogga för det är så mycket som ska göras i både skola och på fritid, det är även därför det har varit så dålig uppdatering under dom senaste dagarn. nästa helg så är det tävling både lördag och söndag så jag kommer att ha fullt upp med träning fram tills dess. men efter helgen nästa vecka är jag tillbaka och det kan jag LOVA! det kan kanske hända att jag skriver nån gång om jag har tid, men nu  vet ni i alla fall varför det kommer att vara uppehåll ett tag framöver. men om en vecka är jag tillbaka och då kommer massor av bilder från mobilen och kanske några från kameran, jätte många pussar så länge!


snart e det dags!

dålig uppdatering I now! förlåt för det, lite om dagen. idag har jag varit i skolan som vanligt, och jag har faktiskt fått ganska mycket gjort för en gång skull. olivia var sjuk idag :( krya på dig gumman! efter skolan så åkte jag i alla fall hem och fixade mig inför träning, till en början var jag ganska taggad men när vi väl körde kändes det som om jag skulle dö! mina armar kändes helt slappa, nästan som när man är sjuk. sen trodde jag att jag skulle spy också mådda jätte illa, på fredag hoppas jag att det går bättre, det är ju bara tio dagar kvar tills DM nu! nu har jag i alla fall ätit och ska ta en dusch kramar!

skola igen då

hejsan! första dan i skolan idag då efter lovet, och det har varit riktigt roligt idag, tror inte jag har skrattat så mycket på länge faktiskt, det har även varit riktigt skönt, tiden har gått riktigt fort och vi fick sluta tidigare.efter plugget så drog jag hem till mig själv, har pluggat, gjort klart mitt so arbete, och läst lite no eftersom vi har prov på fredag. ikväll så ska vi igentligen ha fys och styrka men det blir program träning istället riktigt skönt. Det är tävling om två veckor och jag är redan nervös. men jag längtar ändå, känslan av att tävla är så jävla underbar. ligger och tänker på det varje kväll hehe. föresten kom och tänka på dom senaste nätterna, det har varit så kallt i mitt rum, jag har sovit i fliströja och filsbyxor, haft mitt extra tjocka tecke pluss en filt och endå har jag frysit helt sjukt! pussar

heldag på ikea

tjoo! tänkte berätta lite om både gårdagen och dagen! börjar med gårdagen :P igår så pratades det om att jag och mickis skulle dra till emma, men så blev det inte så vi tänkte att vi skulle hem till fanny men hon var typ inte hemma så det slutade med att vi hammnade hemma hos elin. till en början var det lite tråkigt, men under kvällen drog det igång och vi hade riktigt roligt haha, det var myclet som hände men orkar inte ta upp det här, för det är nog inte så interisant att läsa om ;)

idag var det tidig uppstignig, mamma ville att vi skulle vara på ikea tidigt innan allt folk kom, till en början var det inte så mycket folk, men när vi hade gått på ikea i 6 timmar var det fullt överallt, verkligen jobbigt, när amn bestämt vad man vill ha går man ju ner och hämtar det på lagret och såklart finns inte min stol jag ville ha och den kommer inte in igen förns om ca 5 veckor och det kan till och med ta längre tid "suck" och mär vi kommer hem upptäcker vi att vi har fått fel lådgrejer till min byro snacka om kous asså. nu ska jag fortsätta kolal på beck så vi syns!

RSS 2.0