regn och oska?

Tjenare! jag kom just hem från en promenad med bubben, det var faktiskt jätte mysigt, solen höll på att gå ner och det var lagom varmt haha. Så nu är jag trött och ska snart hoppa in i duschen, föresten nu funkar i alla fall vår nya data där upp, men det är inte den jag bloggar från för internet funkar inte än suck! Idag har jag i alla fall bara slappat och tagit det lugnt har solat lite och badat, det är ju bäst att passa på eftersom det sägs att det ska bli regn och oska snart. aja ska hoppa i duschen nu hörs!

haha den här bilden har nog ingen sett, olivia länge sen.
 

hos mickis

just nu sitter jag hemma hos mickis och vi ska dra ner och bada snart, men jag kände att jag var tvungen att berätta de haha cioa!

tiden rinner iväg

Heeej! jag har verkligen inte hunnit bloggat idag, jag har haft fullt upp hela dan,jag har inte ens varit hemma, och när vi kom hem så åkte vi direkt och kollade på data, vi skulle ha en vanlig data, så nu har vi köpt en data, en skärm, ett tangentbord och en datamus haha jippi! men jagb hinner inte blogga idag för nu är det massor som ska fixas med datan, så får vi se om vi får igång den.. puss på er, ska försöka bli bättre på att uppdatera!


hemma!

Heej! äntligen kan jag uppdatera, jag kom hem för ett ganska långt tag sendan, men precis när jag kom hem så ringde mickis och vill gå ner och ta kvälls dopp så jag och angelica gick hem till henne och sen drog vi ner till stranden, sen när vi hade badat drog vi hem till mig och kollade på en film som gick på tv, kommer inte ihåg vad den hette, men den var faktiskt riktigt bra. Så jag har varit social mot henne så därför har jag inte kunnat uppdatera förns nu. Jag orkar inte berätta vad vi gjort på båten, för vi har inte gjort så mycket, mest legat och solat på båten... Nu ska jag inte åka båt på ett tag i alla fall, eller inte min båt i alla fall, men jag ska kanske följa med moa ut med sin båt och det ska bli riktigt kul hehe. aja ikväll ska jag ta det lugnt, funderar faktiskt på att hoppa i säng ganska snart för jag är verkligen skit trött, skulle kunna somna nu, men måste duscha först, så puss på er!

Nu packar jag!

Tjenare! jag håller just nu på att packa mina grejer jag ska ha med mig i helgen, jag blir inte borta så länge, jag kommer ju hem på söndag men ändå känns det som om jag packar för en vecka. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, har solat lite men sen har jag bara suttit innne och kollat runt lite på datan, har bland annat kollat lite på en data, vi ska köpa en ny wihihi! då slipper jag den här sega datan, sen har jag bara kollat lite olika bloggar, i kväll ska mickis och julia ut, fan vad jag blir sur jag vill ju också med! aja det får bli ett kort inlägg för jag måsta packa klart vi ska åka snart så puss på er! 


bild från stöten, saknar!

kommer sakna dig!

Heej!! haha vet ni? min hund ligger här bredvid mig och drömmer, han är skit söt, han ligger och skäller och gör konstiga ljud och dessutom springer han typ med benen i luften haha han ser skit jätterolig ut!
aja skit samma ville bara berätta det men imorgon kommer jag åka ut med båten igen, ska bli ganska skönt eftersom det e så bra väder men det kommer endå bli ganska tråkigt! desutom så hinner jag inte träffa julia mer, hon kommer vara borta i tre hela veckor! kommer sakna dig jätte mycket!
Jag kommer åka ut med båten lite senare på dan så jag hinner blogga innan jag åker, men det kommer inte uppdateras mer ikväll. så jag säger godnatt til er! puss



städ dags!

Tjenare allihopa! jag kom hem för kanske tjugo minuter sen eller något och sen dess har jag springit runt och letat efter min datasladd, så att jag skulle kunna lägga ut nån bild från dagen :P vi åkte i alla fall in till stan och träffade olivia satte oss på ett café, vi tog alla en varsin smoothie, den jag tog var skit god, jag kommer inte ihåg vad det var för smak men den var verkligen asgod och den passade verkligen till vädret. När vi var klara på cafét så drog vi vidare till gina en snabbis, men det blev ingen shopping för min del. jag köppte även en chai latte mums haha. Sen skulle Olivia möta sin pappa och jag var tvungen att åka hem för att städa hela huset innan min föreldrar kommer hem, det ser verkligen hemskt ut, det ligger kläder och grejer överallt, och alla sovsäckar vi hade inatt ligger på golvet och uusch jag får panik när det ser ut så här! så nu ska jag städa puss på er.


smoothie


julia sötis


min goda chai latte ;)

In till stan!

Hejsan! nu sitter jag och julia här, vi försöker sola men det är så jävla varmt asså, håller fan på att smälta bort! igår så kom julia hit runt sex typ och då gick vi ner till stranden med angelica och hubbe och så tog vi kvällsdopp. när vi kom  hem så satte vi på bastun och gjorde i ordning grönsaker och dipp , mums! Runt tolv kom mickis och då gick vi ut til studsmattan och bäddade upp med sovsäckar och täcken och sen så slaggade vi där ute, skit mysigt! men jag vaknade klockan sju av att solen lös mig rakt i ansiktet så då väckte jag dom andra och så gick vi in och fortsatte att sova, förutom mickis som tog en promenad med min hund haha. nu ska jag ficksa mig lite snabbt. inget smink eller något men fixa håret måste jag, för ci ska in till stan och träffa olivia :D skit länge sen vi sågs, sen ska vi väll ta en fika eller något tror jag. aja nu vill julia blogga så vi hörs puss!


kort om dagen!

Nu är jag hemma! jag har varit med julia och michaela på faltenbadet, riktigt nice haha även om vi inte han vara där så länge. vi tänkte komma dit i god tid så jag och julia gick upp i tidigt, juste det har jag glömt att berätta julia sov hos mig inatt. aja skit samma men jag och julia gick i alla fall upp ganska tidigt och precis när vi skulle iväg ringde mickis så hon följde med, det blev såklart krångel med bussarna när vi skulle dit så vi kom inte fram förns lite över två, så det blev inte så mycket sol idag som vi tänkt oss även det var superbra väder. ikväll kommer mickis och julia hit dom ska slagga här, vi vet inte vad vi ska hitta på men vi kommer nog ha det riktigt nice. men nu ska jag käka, syrran har varit snäll och gjort mat till mig, pommes med kyckling mums aja, see you!



min goda mat!

I love vädret!

Tjaa! dåligt med uppdatering idag men det har ju varit superfint väder så jag har legat och pressat i solen hela dagen. det blir bara ett inlägg idag för jag har inte tid tyvärr, men lite kort om dagen får ni, jag har varit jätte duktig idag jag har gått två lång promenader med hubbebubben eftesom mamma och pappa inte var hemma. sen har jag legat och pressat i solen med mickis så nu är vi bruna och fina haha nej men lite färg har man väll fått, sen nu på kvällen har jag bara varit hemma med mickis vi har suttit vid stranden i kvällssolen jätte mysigt haha. Planerna för imorgon är att jag ska träffa julia, vi ska väll dra till någon strand och steka i solen tror vi, för imorgon ska ju det bli sommarens varmaste dag, jag höll typ på att smält bort i dag, hur ska det då bli imorgon? aja jag ska inte klaga men nu ska jag vara social mot mcikis så vi hörs! puss

Resultatet av mina naglar ( färgen ser konstig ut på bilden) och de två nagellacken jag köppte.
 

mums..

Jag och angelica gjorde en jättegod efterätt det var jordgubbar med fläderkräm, vi gjorde den idag för att se om den var god för i sånna fall så ska angelica ha den på sin konfirmation, Och den var i alla fall super god så det blir nog det till efterätt när hon konfirmerar sig. Här e lite bilder på vår efterätt!

 
jag fixade jordgubbarbna och angelica krämen.


Och så här blev resultatet, supergott!!


bilder!

Här kommer lite tråkiga bilder sen helgen!


Hubbe bubben


mamma och pappa


hubbe igen


Angelica och jag


vår svan polare som bodde vid vår båt


syrran


en trött hund


natur


lite angelica och havet


fötter


angelica

helgen

Heeej! kom just hem från affären, jag har handlat två nagellack som är superfina ni får se bild när jag har målat mina naglar, vi får se om det blir idag eller imorgon, men jag ska försöka hinna med det idag. På vägen hem så svängde vi förbi min tränare för att hämta ett newbody paket som jag inte hade fått, haha lilla molly öppnade dörren när jag kom, skitsöt! jag tog ju spruta förut, och då hade jag ju satt på ett sånt där emla ploster, och för er som inte vet vad det är så är det ett slags ploster som bedövar så att det inte ska göra lika ont. men doktorn som tog sprutan tog nedanför plostret, så det gjorde skit ont, hatar sprutor! aja tänkte berätta lite kortfattat om vad jag gjort under dagarna jag vart borta.

På midsommar afton altså i fredags så gick vi upp tidigt och packade det sista och sen åkte vi ner till båten, det var jättemulet och tråkigt väder men det brukar det ju alltid vara när det är midsommar så det var inte så konstigt. Vi tog båten till ett landställe som låg ute på en ö i skärgården, när vi kom dit började det såklart också att regna. Vi åt i alla fall midsommar lunch där med två familjer till. Sen åkte vi vidare och la till vid något fint ställa och där låg vi resten av dagarna. På lördagen så hade vi hyfsat bra väder och på söndagen var det ännu bättre. Så dom två dagarna har jag legat och stekt på båten. det var i alla fall riktigt nice.


haha kolla min hund, han sitter i soffan, så söt!


home!

Ledsen att jag inte han uppdatera igår, men jag var så sjukt trött när jag kom hem så jag orkade verkligen inte sätta mig vid datan, jag gick och la mig direkt på soffan och bara tog det lugnt och till slut så somnade jag haha så trött var jag! jag kommer såklart berätta om dagarna jag var borta men det får bli lite senare för nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag åka och ta spruta :'( jag ska hämta ett emla plaster eller vad det nu heter först så att det inte ska  göra så ont :P jag hatar verkligen sprutor! lite senare kommer jag också lägga ut lite bilder för jag hinner inte nu puss på er!


Angelica och jag på båten!

Godnight!

Nu har min ipod laddat färdigt så jag ska hoppa i säng eftersom det blir gansk tidig uppgång imorgon, klockan är ställd på 08.00! och då ska jag hinna gå upp och packa, platta håret och raka benen. jag ska inte sminka mig, för det orkar jag inte och det är helt onödigt att ha när man e ute i skärgården, det kanske blir lite sol och då ska jag  ju få färg! aja massa pussar på er så syns vi när jag kommer hem! ;)


lite information!

Tänkte bara berätta att eftersom jag kommer vara borta hela helgen så kommer jag inte kunna updatera eftersom jag inte har någon data, men jag lovar att uppdatera så fort jag kommer hem! och då kommer det nog även att bli bilder! Jag hoppas att det blir bättre väder också, jag har faktiskt inte lust att sitta ute på en båt när det ska regna. Kan det inte bli lite bra väder snart så man kan sola? Det är ju faktiskt sommarlov då borde det ju också vara sommar, nu känns det ju fan som höst! ikväll ska jag gå och lägga mig hyffsat tidigt hade jag tänkt, men jag måste vänta ett tag till för min ipod håller på att laddas. aja vi syns efter helgen eller jag hinner nog uppdatera redan på söndag så vi syns då! puss


GIVE ME SUN!!

Planer

"Suck" tråkiga planer för helgen!
imorgon ska vi ut med båten igen, först ska vi ut till några som har landställe i skärgården och där ska vi äta såkallad midsommarlunch och sen ska vi vara ute på havet i två dagar tror jag, suck skitråkigt! men jag kommer nog hem på söndag. hoppas jag!


Grattis!!

Olivia fyller år idag, grattis gumman! hoppas du har en bra födelsedag! saknar dig!
hitttade lite söta bilder på vårat födelsedagsbarn haha






















GRATTIS !!!! älskar dig!

Rubrik?

Whihi, yes jag fick igång sims till slut haha jag fick installera det på en annan data så nu funkar det men jag han tyvärr inte spela så länge eftersom datan e i mammas och pappas sovrum och paapa skulle upp till jobbet imorgon, så då fick jag inte sitta där längre. aja det här får blir det sista inlägget för mig idag så jag säger godnatt till er !

haha olivia och julia skitsöta!

fel på vår data!!

Fan vad sur jag blir! nu när jag entligen installerat spelet och ska börja spela så funkar det inte, det är tydligen så att vår data inte har rätt grafitkort eller vad det nu hette. fan vad sur jag blir! åhh hatar den här äckeldatan!! kan vi inte bara köpa en ny jävla data? jag är jävligt ireterad just nu!

Sims 3

Tjenare! kom just hem från affären med mamma, hon hade jätte ont i ryggen så hon undrade om jag kunde hjälpa henne och såklart var jag snäll och gjorde det, och på köpet så fick jag med mig hem sims 3 haha. Så nu ska jag spela och se om man blir lika "fast" som alla säger hehe. puss


Solen skiner

Nu har jag vaknat! solen skiner idag med så jag ska ut och sola snart! Igentligen skulle jag ut med båten idag med men jag känner mig sjuk och trött så jag orkar inte följa med, så idag ska jag bara ta det lugnt och steka i solen haha. Juste Julia åker ju till haverdal eller vad det nu hette idag hon ska bara vara borta i några dagar sen kommer hon hem och e hemma ett tag och sen åker hon bort i tre hela veckor, kommer att sakna dig!. Nej nu ska jag ta min ipod och gåå ut och sola, see you!


Vår båt sjunker!


Hello! jag har ju varit hemma ett tag nu och mickis har hållt mig sällskap, vi har kikat runt lite på olika bloggar och mest snackat, men nu drog hon hem för att hon skulle duscha och lite grejer. så nu är jag ensam igen haha. jag tänkte berätta lite om vår båtresa hehe som inte direkt blev som vi tänkt oss. Vi åkte runt 3 ut till båten och då fixade vi allt och sen drog vi ut till havs, vi la till vid någön ö mitt ute i havet, och då märkte vi att båten på något sätt läckte in vatten, pappa blev såklart skitsur eftersom han precis köpt den, men det läckte inte in jättestora mängder så det är ingen fara men jag blev faktiskt lite rädd ett tag att vi typ skulle sjunka :P. vi stannade där ett tag och grillade osv. Sen när vi ska hem så sitter båten tydligen fast på ett berg under vattnet och det tog jävligt lång tid att komma där ifrån. Aja vi hade det väll mysikgt men jag föredrar faktiskt mer att va hemma och träffa kompisar. Tyvärr så ryktas det om att vi ska bort på midsommar med båten också och jag är såklart tvungen att följa med :O. aja puss på er!

Dad is the driver!

Här kommer bilder från båtresan! 
















Hemma!

Nu e jag i alla fall hemma så jag ska ta och hoppa in i duchen eftersom jag fortfarande har gårdagens smink kvar, och det har jag inte lust att ha på mig  nu när jag ska ut med båten för jag vill ju få lite färg nu när det entligen är bra väder! hoppas att det kan va bra väder ett tag nu, det får helst bli enu varmare! 
och föresten som i kanske ser så har jag ju en ny header, det fick bli lite sommarkänsla den här gången haha, det är julia som har hjälpt mig så alla vet, hon ville att jag skulle skriva det här ;) aja nu ska jag hoppa in i duschen skriver när jag kommer hem från båten!

Godmorgon!

Hejsan! jag har just vaknat, men julia snarkar fortfarande bredvid mig haha, jag hade velat sova lite längre men jag känner att det är onödigt att sova bort hela dagen och specielt när det e bra väder. Solen skiner ju in genom fönstret så jag hopppas att det är varmt ute också. idag så ska jag ut med vår båt så då pasar det ju bra med sol och värme. Jag ska försöka ta lite bilder där ute om jag hittar min kamera. Nej nu tror jag att jag ska vecka julia eftersom jag ska hem tidigt här ifrån så puss så länge!

godnatt

Nu har jag och julia kollat klart på bröllopsduellen och den var väl helt okej, men nu ska vi sätta på en till film och försöka sova så gooodnatt på er så hörs vi imorgon! puss


today!


Ja dagen har tillbringats med Julia eller inte hela men kvällen har i alla fall det. jag fixade mig hemma och sen drog jag hit och fixade mig lite till. jag och Julia drog Ut och träffae några men det var så jävla tråkigt så vi drog vidare till djurgårdplan och skulle hyra film men det var ju såklart stänkt så vi fick dra vidare till trollbäcken och hyra där i stället så nu ska jag och julia kolla å bröllopsduelen som vi enu inte kollat på efter som vi har fastnat vi datan, men nu ska vi sätta på den i alla fall. för en stund sen så snackade vi med oliven i tele och läste hennes blogg , hon har skrivit så himmlans gulligt vi satt och storbölade alla tre, fan att det ska bli såhär asso. aja nu ska vi kolla på filmen see you later aligator!! :)

Im back on track!!!

Tjeeenare allhop!! ja nu tänkte jag börja blogga igen, det blev en längre paus än vad jag hade trott men jag tror att jag behövde det. Jag kanske inte kommer att blogga varje dag men jag ska försöka skriva så mycket jag hinner och kan. nu när det e sommar så vill jag ju dela med mig om mina härliga sommar dagar hehe nej men jag känner faktiskt för att blogga nu så jag kommer i alla fall att börja! men nu så ska jag och julia kolla på film så jag bloggar mer sen! pussar


RSS 2.0