planer

Heej! kom hem från träningen för ett tag sen, var tvungen att göra mig något att äta fast jag inte var hungrig men så är det alltid, jag äter hela tiden bara för att jag e sugen, ialla fall så gjorde jag mig en toast och lite dricka och sen  satte jag mig här. idag ska jag gå och lägga mig ganska tidigt för jag e väldigt trött.
skolan idag har väll gått helt okej, har varit lite småsur på varför vissa lärare ska förstöra saker som gäller ens privata liv, jag tycker inte att dom ska bry sig om vad jag gör på min fritid.
imorgon så har jag sovmorgon eftersom vi ska spring lyckebyruset, jag ska verkligen inte vara med och tävla men jag måste gå runt hela rundan, men jag har ialla fall en ganska lång sovmorgon, jag börjar inte förns halv elva, nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen, ses imorgon om jag hinner blogga eftersom det e valborg och jag ska ut!

:(

Orkar inte blogga idag för det har hänt så jävla mycket grejer och jag kan säga att det är inte något bra! fan jag blir både arg och ledsen...

träning snart!

hej!
just nu är jag jätte trött har verkligen inte fått sova ut nån dag i helgen som var. det är nästan så att jag vill gå och läga mig nu men jag tror inte att jag hinner det eftersom det e träning ikväll som altid haha. idag efter skolan drog mickis hem till mig och vi åt lite och kollade på tv hehe och tog det bara lugnt, det var fett skönt och jag var nära på att somna för att jag var så trött. föresten så har jag haft utvecklingsamtal idag och det gick väll bra, har helt okej betyg så det var inget jag behövde oroa mig för men min lärare tyckte att jag inte skulle sitta berdvid mina kompisar i klassrumet, för vi snackar tydligen för mycket, hon sa "de e inte bra för dig om du vill ha högre betyg" å hatar min lärare.. aja ska draa nu puss

dagen

Tjoo! är sjukt trött och det är inte så konstigt eftersom jag gick upp tjogo i sex i morse och sen tränade jag 4 timmar. men träningen var i alla fall jätterolig och det gick bra. Efter träningen som slutade runt 12 åkte jag hem till mig och solade ute i det fina vädret, det känns verkligen som sommar nu asso, jag hoppas att jag hinner sola lite mer imorgon så att jag får lite färg hehe. Men det första imorgon som gäller e tidig uppstigning för en till dag med mycket träning, men det ska bli kul. Sen så blir det kanske lite solande och sen måste jag plugga till ett NO prov som kommer på måndag.


träning träning och mer träning :D

Hejsan! just nu e jag sjukt trött efter träningen och orkar helt enkelit inte göra nånting. imorgan så ska jag upp tidigt för jag ska iväg och träna på lagnö, jag kommer typ behöva gå upp runt 6 nån gång.

Nu lite om dan! jag var sjukt trött idag och kände att jag inte orkade gå upp så jag låg kvar i sängen ett tag till innan jag gick upp. jag fick sedan väldigt brottom att göra mig i årdining. i skolan så var var det chill och det har varit en ganska lugn dag, vi slutade ganska tidigt och då åkte jag direkt hem och fixade mig inför träning, vi har ju som ett slags läger nu under helgen så det blir väldigt mycket träning. Men nu är jag i alla fall hemma. ska duscha nu puss!


tar det imorgon!

Hejsan... Hinner tyvärr inte blogga idag för jag har massa att göra, så jag bloggar om dagen imorgon istället.. see you!

Sommaren e påväg!

hehe..

Heeej! idag har vi haft en riktigt lång dag, vi slutade inte förens halv 4, dagen har även varit riktigt seg. efter vi hade slutat så tog jag bussen hem till mig och åt och gjorde mig i ordning inför träning, sen tog jag bussen till torvalla och tränade, det gick väll rätt så okej. Idag hade vi spanska prov och det gick nog bra tror jag så nu är det bara ett prov kvar den här veckan tyvärr så är det SO och det är nån skitkonstig uppgift som e skit svår, men jag orkar inte plugga på den idag utan jag gör de imorgon. På träningen så fick vi hem new body som vi ska sälja, så nu har jag till på måndag på mig. imorgon så har vi bara en lektion så vi slutar tio över nio skitskön men tyvärr så måste tjejerna i klassen åka in till stan och spela in en film som vi gör i engelska, skitjobbigt men jag kommer nog sluta tidigare i alla fall. men nu ska jag ducha puss!


Angelica och jag skitsmå!

dålig uppdatering..

Oj vilken dålig uppdatering... men jag har inte ens haft ork till blogg under de senaste dagarna, i helgen hade jag i alla fall kul, jag och mickis slaggade hemma hos julia och vi hade det skitmysigt. Först drog vi ut och träffa några men det var så kallt ute så vi drog hem till julia istället, vi hade det skit mysigt vi tog utt massa täcken och filtar och la på studsmattan sen satt vi där i massa timmar och bara tog det lugnt med cola och popcorn haha men vi hade det faktiskt riktigt mysigt. restan av dagarna nu i veckan har jag bara pluggat och tränat eller jag har inte pluggat  på helgen men nu under veckodagarna. det är verkligen skitstressigt den här veckan vi har tre prov och dessutom börjar mitt träningsläger nu på torsdag så hela helgen kommer att gå till träning. aja nu tror jag att jag ska dra mig till sängen puss   


skit trött

Idag har det varit en jätte nice dag, fint väder så vi satt ute och jobbade. det har faktiskt varit en riktigt rolig dag, men ikväll blir det hemma kväll framför tvn med läsk och popcorn ska faktiskt bli riktigt skönt. Jag är väldigt trött så jag kommer säkert somna när jag kollar på filmen hehe. asså shit vad jag e trött, jag ska börja kolla på filmen nu tror jag men vi hörs! puss 


fräknar

Asså jag vill värkligen ha fräknar, okej ni kanske tycker att jag är konstig när jag snackar med fräknar men det är så himlands fint, idag i skolan så typ kollade vi hur många som hade fräknar i vår klass och det var typ alla utom 3 och bland dom tre är jag inräknad varför kan inte jag få fräknar? ialla fall på sommrarna, michaela har ju varit utomlands så hon har fått en hel del fräknar, man ser så somrig ut jag vill också ha!
aja nu ska jag göra fruktsallad hah puss!


stressar hela tiden.

Jag e på jättedåligt humör och orkar igentligen inte alls blogga, det händer så mycket nu och det verkar som om alla har problem. kompisar, skola, träning man måste hinna med allt och det känns som om jag inte hinner med allt just nu eller jag hinner med allt men jag stressar mig igenom det mesta det är bara på träningen jag inte känner mig stressad. jag har börjat få jätteont i magen så jag funderar på om jag ska få magkatarr som mickis hade och för henne blev det ju bättre med tabletter så jag kanske borde gå till doktorn och kolla, men jag kommer nog avakta ett tag för att se om det blir värre. imorgon är det träning! jag e ialla fall taggad till de nu. aja hej så länge!


pizza i två veckor?

Tjenare! idag var jag i skolan för första gången efter lovet, det var väll ganska kul ändå att få träffa alla kompisar även fast jag träffat dom flästa under lovet. när skolan var avklarad så drog jag och mickis till pizza hut för att få våra papper underskrivna, så nu har vi en säker prao platts, jag tycker att det ska bli ganska kul att praoa där faktiskt för vi kommer att få servera och fixa salladsbordet, vi kommer även att få plocka av och sen bara gå runt och kolla och se vad alla gör, vi få äta hur mycket pizza vi vill !! haha jag kommer inte att äta pizza varje dag i två veckor då skulle jag tröttna men några gånger skadar ju inte. Mamma är just nu på föreldrar möte för det är nämligen så att dom kommer splittra massa klasser och slå ihop med andra. jag blir fett orolig att dom kommer splittra vår klass så att jag och mina kompisar inte skulle hamna i samma, älskar er så sjukt mycket!

   

åker i höst?

Heeej! dagen har tillbringats hemma hela långa dan , men det har ändå gått väldigt fort. det känns som om jag sover bort dagarna nu för tiden haha.imorgon så är det första skoldagen nu efter lovet, så ikväll måste jag komma isäng lite tidigare annars kommer jag aldrig koma upp.föresten jag har glömt att berätta att pappa har lovat att vi ska åka utomlands i höst ska bli riktigt nice, vi får se vart det blir nån stans men det lutar åt Thailand, shiit vad jag längtar asså blev så avundsjuk nu när mickis var borta.. puss


fullt upp som vanligt!

Heej! gud så dålig updatering jag har haft... har inga ursäkter bara att jag varit frisk och ville passa på att gå ut och träffa kompisar. I fredags så hade vi gäster bella och hennes familj var på middag här och vi hade det jätte trevligt. det var fint väder också så pappa grilllade mat och det var riktigt nice. I fredags så kom även mickis hem men henner träffade jag inte förens på lördagen och då var det ännu finare väder så jag och Angelica gick hem till henne och så låg vi och solade hehe. lite senare på kvällen åkte jag  till min farmor på påskmidddag var där ett tag och åt och så och sen drog jag till bussen och åkte hem till julia så fixade vi oss där och sen drog vi ut.
 
Idag så har jag varit med moa i centrum och vi har mäst gått runt och kollat i lite olika butiker sen åt vi på donken mer gjorde vi inte haha, vi kom inte på något att göra:P men sen drog jag hem för jag skulle äta och efter det kollade jag på tv ett tag och sen har jag pluggat, man var tvungen att bli klar med en engalska grej idag innan klockan tolv annars får man typ ig så jag har precis skickat in den. aja har bra ska dra nu pussar! 

på bättringsväg... tror jag

Heej! idag mår jag mycket bättre en igår har inte haft nån feber på hela dan, var lite småfebrig i moshe men sen dess har jag varit feberfri. jag hoppas verkligen inte att febern kommer tillbaka inatt för det e på nätterna jag brukar få feber. även om febern e borta så har jag fått hosta och det stör jag mig väldigt mycket på. idag har jag varit hemma och tagit det lugnt så att jag ska tillfriskna så att jag kan gå ut i helgen. nu på kvällen har jag även pluggat lite eftersom i nästan alla ämnen var det något som man skulle vara klar med innan lovet och eftersom jag inte var klar så fick jag under lovet på mig, så då passade jag på idag när jag ändå e hemma och inte kan gå ut. Imorgon kommer mickis hem åå längtar!!


sjuk hela tiden?

Hej! Jag är verkligen irreterad jag blev sjuk i söndags och blev frisk igår eller jag kände mig frisk och jag hade ingen feber men inatt så fick jag feber igen! jag kan inte kolla med mina ögon nästan för att det gör så ont när jag rör dom. Varför ska jag bli sjuk nu när ett efterlängtat lov äntligen har kommit, jag vill ju vara ute med massa kompisar, inte ligga och vila och må dålig på soffan. Lovet är ju snart slut! blir jag inte bättre snart så vet jag inte vad jag ska ta mig till, Hinner säkert dö här hemma av uttråkning. 

Idag har jag varit hemma hela långa dan eftersom jag e sjuk, steg inte upp ur sängen förns fram mot klockan 1 mådde så dåligt att jag inte årkade ta mig upp hehe. nu på kvällen har jag snacka med mickis på msn och hon har det i alla fall jätte bra 28 grader, jag blir värkligen avundsjuk! hon kommer hem sent på fredagen men eftersom vi bor så nära varandra så ska vi träffas. aja nu ska jag tagga till soffan hare bra!


saknad!

Jag orkar  verkligen inte blogga nu mitt huvud håller på att sprängas! men jag måste säga en sak JAG SAKNAR MICHAELA!!! kan hon bara komma hem nån gång? hon har inte ens varit borta länge men det käns som en evighet! kom hem nu!

älskar vädret!

Hejsan! idag vaknade jag halv ett och det kändes som om jag hade sovit bort hela dan, jag kollade ut genom fönstret och det var riktigt bra väder! jag tog på mig bekinin och gick ut och solade, jag hoppas att det kan vara bra väder ett tag nu! idag så har jag bara varit hemma och tagigt det lugnt jag känner mig fortfarande lite krasslig men jag är mycket bättre än igår i alla fall. I natt så sov jag på soffan framför tvn riktigt skönt men jag vaknade klockan 6 av att min lillesyster kom upp för trapporna för att kolla lite på tv innan hon skulle till skolan så då gick jag in på mitt rum och fortsatte att sova hehe. nu ska jag åka och träna puss!


såklart ska man bli sjuk!


Tjoo! sitter hemma även fast det är lov men det är så att jag har fått feber och känner mig riktigt hängig, det är ju såklart att man ska bli sjuk nu när det är lov. I dag så vaknade jag och julia runt 11 för längre kunde vi inte sova, jag har verkligen sovit dåligt i natt vi gick och la oss runt 4 nån gång och då sov vi på julias soffa som typ var stenhård, jag har skit ont i ryggen nu, i alla fall så vaknade jag hel tiden det gick bara inte att sova. runt 2 drog jag hem och fixade mig inför träning, men innan så drog jag och moa till handen en snabbis för att fixa lite saker och sen tränade vi , det har väll gått bra men jag kände mig riktigt hängig och det var ju för att jag hade feber, jag får hoppas att jag blir bättre tills imorgon. pussar! haha julia och olivia på bilden så söta!

slagg hos julia!

Heeej! nu sitter jag hemma hos Julia, jag ska slagga här inatt. vi hare fett chill, äter popcorn och kollar på film. idag kom jag till julia runt 1 nån gång. först tog vi det chill och sen träffade vi oskar, oscar, edman och tobbe och då lirade v lite basket höhö jag och jula var fett grymma. sen drog tobbe och oscar hem och edman och oskar drog till djurgårds medans jag och julia drog hem till henne och hämtade pengar sen drog vi också dit, vi köpte monsterdricka och ben&jerrys sen tog v det chill där ett tag och sen drog vi till haga och satte oss vid gungorna, då kom johanna, isabell och jonna och vi drog och spelade basket hehe och jag var såklart bäst! sen drog johanna och isabelle hem. Vi satt kvar ett tag och sen fick vi skjuts av willy hem till julia haha "haha jätte långt" men vi årkade inte gå och jag ville lämna min monster, sen gick vi tillbaka och satt mest och pratade, sen drog ja och julia hem för att käka, när vi var klara drog vill till djurgårds och mötte edman, willy och oskar sen åkte vi moppe till lyckeby. där träffade vi elin, jonna, johanna, johan och isabell. vi var där till ca tio sen drog vi hem eftersom julia har utegångsförbud. nu har vi bara tagit det chill! men nu ska jag vara social och kolla på filmen, vi hörs!

kommer sakna min michaela!

Imorgon eller snarare inatt kommer mickis åka till spanien nånstans, dom skulle åka till något jättefint ställe jag är verkligen avundsjuk! jag vill också kunna ligga på stranden, sola och bada. Jag kommer verkligen sakna dig!


...

Hejsan svejsan! dagen har varit riktigt seg och det känns som om jag var i skolan i evigheter, när skoldagen var slut hade jag sån jävla huvudverk! innan vi skulle äta lunch så kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till tandläkaren fast jag kollade inte mina tänder utan om jag skulle få tandställning. Men det ska jag inte därimot så ska jag få bygga ut  några av mina tänder eftersom jag saknar några, nog pratat om tandläkaren, under dom senaste 2 dagarn har jag laddat ner filmer till min ipod och det tog väldigt lång tid men nu har jag dom i ipoden, jag passade på att ladda ner dom innan den nya lagen kom, som kom idag. Sen har jag tränat och det gick väll helt okej. Imorgon så ska jag och mickis leta prao platts, vi är ganska sent ute men jag hoppas att vi hittar något. imorgon är det även påsklunch i skolan "mums" aja hare bra! pussar


RSS 2.0