hos julia

Just nu sitter jag hemmma hos julia och vi håller på att fixa oss för utgång! jag är nästan klar så jag passar på att kolla runt lite på datan. men nu ska vi ut så måste fixa mig puss!

hemma igen!!

Hejsan!! jag är hemma igen, kom hem tidigare än planerat, men jag orkade inte vara kvar, så med lite bortförklaringar fick jag och angelica ta färgan hem imoshe, så jävla skönt så ikväll ska vi ut med kompisar och sen kommer jag slagga hos julia. nu ska jag duscha och börja fixa mig så puss! här är lite bilder sen min tid borta!




















tidigt uppe

Godmorgon på er! nu är allt färdigpackat och vi ska ge oss iväg, hoppas ni får en bra vecka här hemma medans jag är borta, aja vi ska sticka nu så puss på er!

Nu packar jag väskan!

Heeej på er! kom hem från mickis precis, vi har snackat och kollat på tv och bara tagit det chill, vi kollade på ett program som typ hette från gangster till gäntleman, skitbra faktiskt, men jag var tvungen att dra hem för att jag måste packa eftersom vi ska vara barta en vecka typ, och gissa vart jag ska? ut med båten som alltid kommer bli så tråkligt, men man blir medtvingad. aja då kommer man bort ett tag, ska faktiskt bli ganska skönt, men jag kommer inte kunna uppdatera. men håll utkik på bloggen för vi kanske inte blir borta en vecka det beror på vädret... aja nu ska jag göra en chailatte och sätta mig vid tvn puss på er! föresten har fortfarande inte fått några bilder från i fredags har bara en enda bild men den får duga så länge...


angelica, tobbe och elin

scare tactics

Tjeenare! jag vaknade runt 12 och satte mig och kollade på tv, fick vänta på julia somn vaknade runt halv två, sömntuta. Nu har jag i alla fall föllt henne till bussen för hon skulle hem och fixa sig för hon och olivia skulle åka till stan och kolla bio. Nu ska jag kolla på scare tactics, så jävla roligt program haha, ska även försöka hitta lite bilder sen i fredag och i så fall kommer det komma upp på bloggen lite senare.. puss.

skulle publicerats igårkväll

Heej! nu sitter jag här med julia och angelica och vi ska stax kolla på twilight och bara chilla! mickis har just dragit hem men vi hade i alla fall ewn trevlig kväll haha. skriver mer imorgon

julia sover hos mig!

nu kommer mickis och julia hit, ska ringa julia och sen sak jag gå ner och möta henne vid bussen, har skitbrottom men bloggar kanske senare puss på er!


...

Tjenare!! jag kom hem igår, så det blev tidigare en väntat på grund av dåligt väder, jag hade det i alla fall jätte mysigt på båten, synd bara att det var dåligt väder, jag lägger ut lite bilder i slutet av inlägget. igår så var jag och tjejerna på fest hos micke vi hade det nice, sen slaggade jag, julia, angelica och elin hemms hos mickis, så såg dagen ut kanske kommer en bild senare. men nu lite bilder från båten puss








borta!

tjenare! igår hade jag en skirmysig kväll, först var jag och tjejerna inne i stan och åt middag och gick på bio och sen drog vi ut och träffade lite folk, jag hinner inte blogga så mkt mer för jag ska åka och träna och sen ska jag hem till moa och slagga där och sen drar vi ut med hennes båt så det kommer inte bli någon uppdatering, men jag kommer hem på lördag tror jag, men vi ses då puss på er alla så länge!!

bio i kväll!

Kom precis hem från julia, och nu har jag skit brottom ska fixa mig och sen ska jag och tjejerna in till stan och träffa olivia som kom hem från grekland idag, ska bli så jävla kul att träffa henne, vi ska gå på bio och ätw mat i stan så det ska bli nice, igår så träffade vi lite folk vi drog ner till krockodilberget där några badade, sen drog vi vidare till haga, vi kom hem runt halv ett nån gång och då kollade vi på film och även på massa filmer från julias mobil så jävla kul asså!  massa roliga minnen, fan vad jag saknar. vi somnade runta halv 5 och sen gick vi upp runt 12, här är några bilder från gårdagen (jättedålig kvalite).










drar till julia nu!

Nu är jag och julia hemma från stan och jag har börjat fixa mig på nytt, jag ska snart ge mig iväg, mickis kommer och hämtar mig på hennes moppe och sen åker vi hem till julia, lastar av all vår packning haha och sen så ska vi äta där, sen blir det utgång!! kändes som en evighet sen sist! haha ska försöka ta lite bilder så får ni se imorgon,ska ringa mickis nu puss

mot stan

Tjenare nu är jag färdigfixad och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig till bussen, ska ta och ringa juliet och kolla om hon e klar, så vi kan dra någon gång, aja nu har jag brottom puss på er!


morgondagens planering

Heej! tänkte berätta lite om mina planer imorgon! först ska jag gå upp och fixa mig lite, sen ska jag och julia dra in till stan för hon ska köpa nytt löshår, mickis kanske också följer med. sen ska jag dra hem och bara ta det lugnt. sen ska jag fixa mig på nytt och senare på kvällen så ska vi dra ut och träffa några, kommer troligen också att slagga hos julia men det är inte helt bestämt och i så fall så kommer jag nog åka hem till julia innan vi drar ut, men så ser i alla fall morgondagens planer ut, nu säger jag godnatt för jag kommer inte uppdatera mer idag så puss på er!


utsvulten!

Nu är jag hemma! kom faktiskt hem för några timmar sen men jag var så trött att jag direkt la mig på soffan haha, men nu är jag lite piggare och vet ni? jag bloggar från vår nya data! jippie äntligen funkar internet! så nu kommer jag nog kunna uppdatera mer! i alla fall så har vi haft det ganska bra på båten, vi hade bra väder igår så vi har legat och stekt på båten så nu har vi fått lite färg. Idag var det därimot dåligt väder så vi åkte hem efter vi käkat fruckost. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med maten är utsvulten! det blit pizza idag haha svull, men det var faktiskt länge sen jag åt det så det ska bli riktigt gott! jag har inte tagit några bilder tyvärr men här e en bild från mickis kamera. 


borta över helgen!

Tjenare på er! sitter här nyduschad och håller på att packa, ska nämligen ut med båten igen. Fast den här gången hänger mickis med ut så det kommer bli lite roligare, man tröttnar verkligen på att åka båt, men nu ska det faktiskt bli ganska nice aja måste fortsätta packa så vi hörs när jag kommer hem! puss på er 

rekommenderar!

Det var någon som undrade vad vi dricker på bilden nedanför, och det hette typ frapino eller något liknande och finns att köpa på expresso house. Vet faktiskt inte riktigt vad det e i den men det är nån slags milkshake av något slag mixat med is och lite grejer haha,  jag kan verkligen rekommendera dom här, dom är jättegoda!



gårdagen

Tjenare! han verkligen inte uppdatera igår men tänkte att jag skulle berätta lite om min dag, jag gick upp runt 11 nån gång, ställde klockan så att jag inte skulle sova bort hela dagen, gick upp satte på mig bikinin och gick ut och solade, efter ett tag kom mickis hit och vi gick ner och badade en snabbis. Så jävla nice att mickis skaffat moppekörkort så vi drog till donken åt lite och sen åkte vi hem igen, sen tog jag bussen till träningen, träningen gick väll okej och när jag kom hem så drog jag ut med lite kompisar vi drog ner tilll krockodilberget, några badade och sen drog vi vidare till haga, edman och hampus skjutasde hem oss sen, jättesnälla och ja det var väll hur min dag såg ut haha, puss!

film

Tjenare på er! har träffat mickis en stund men nu var hon tvungen att dra hem, hon körde moppe hit, så hon och angelica åkte och hyrde en film som vi kollat på. Dödens tunnel tror jag den hette, och den var väll faktiskt helt okej, svår att förstå men det är ju alla skräckfilmer haha, men man får väll ta och säga grattis till michaela som tagit sitt mopppekort, får se om jag också gör det senare... puss!

rubrik?

Hejsaan! kom just hem från tyresö centrum med syrran, jag mamma och angelica tog en snabb fika där typ, sen drog mamma till jobbet och jag och angelica gick runt och kollade lite, finns inte specielt många affärer där, men vi kollade blandanat på en ring till henne eftersom hon fick present kort på guldfynd när hon konfirmerade sig. blir jävligt avendsjuk, vill också konfimera mig så jag kan få massa pengar haha, vi gick där ett tag och sen drog vi hem, fick skjuts av snälla pappa hem från bussen, så vi slapp gå haha, lata vi är! aja nu ska jag tagga från datan puss på er!



Fika



Det här köptes hem, mums!

karibien

Vi håller på att kolla på resor nu, för i höst så ska vi typ åka till karibien, fan vad nice, kritvita stränder och kristallklar vatten fan vad jag längtar!


tappar min färg!

Heej! dagen började med att jag vaknade lite över 12 och jag gick direkt ut och la mig i solen, äntligen lite bra väder så man får ju passa på, jag fjällar också! jag tappar verkligen all färg nu asso, gud vad sur jag blir, jag vill ju va brun! aja nog snackat om det. Jag har precis ätit, det blev en färdig låda med kött och potatis, inte så gott direkt men resten av familjen äter pankakor och det är så äckligt, hatar det! aja ska gå nu puss på er!

jag är så duktig!

Hejsan! kom just hem från en joggingtur med mickis, vi sprang runt hela långsjön och det var sjukt jobbigt! när vi sprungit ett varv så gick vi ner till vår lilla strand och tänkte att vi skulle bada men det var verkligen svinkalt så ingen av oss kom i haha, idag har jag bara varit hemma tagit det lugnt, har faktiskt hunnit sola lite också. aja jag hinner inte mer för pappa ska som vanligt gå och lägga sig och internet där uppe funkar fortfarande inte, föresten våra hem telefoner funkar inte, för åska slog ner i modemet eller vad det kallas haha, så vi har igen hemtelefon för tillfället! aja puss på er!


bildbrist!

filmdags

Hejsan svejsan! har just ätit lite thaimat, det smakade super som vanligt haha, men nu är det film tittande som gäller, vi har hyrt filmen "whisper"  jag hoppas att den är bra, ska även svulla med marabochoklad och läsk, men nu ska vi sätta på filmen hörs!


Äntligen hemma

Tjenare! nu är jag hemma igen, efter värdens längsta biltur, haha nej vi åkte faktiskt bara bil i en och en halv timme, men jag mådde så jävla dålligt under resan så det kändes som om vi åkte mycket längre en det, trodde jag skulle spy flera gånger, så mamma fick stanna bilen så jag kunde gå ut och ta luft haha, aja nu är jag i alla fall hemma jag har hunnit duscha och sen håller jag på att fixa lite inför kvällen, det blir thaimat och skräckfilm skitmysigt! aja nu ska jag ta mig något att äta, är utsvulten, uppdaterar mer ikväll så puss så längre! 


lite informotion!

hello! tänkte bara säga att jag sticker till eskilstuna tills på lördag så jag kommer inte kunna uppdatera så alla vet, jag har skit brottom nu för jag ska hinna packa lite, vi åker om en halvtimma typ, så puss på er!

konfirmation

här kommer bilder från angelicas konfirmation!
















mickis födelsedag


Godmorgon alla glada! jag vaknade för en stund sen,  det första jag gjorde när jag gick upp var att ta en sväng med hubbebubben i regnet "suck" så nu är jag genomblöt, aja här kommer i alla fall lite bilder från mickis födelsedag!

















igår!

Tjenare allihopa haha, igår blev det ingen uppdatering eftersom vi firade michaela som fyllde 15 år wooow! vi hade en as nice kväll, det började med att jag, mickis, julia, olivia och angelica drog ner till lyckan och grillade korv och hade det asmysigt, såklart började det regna, men det spelade faktiskt inte sån stor roll så jag och julia hoppade i och badade haha det var verkligen svin kallt i vattnet så vi var inte i så länge, vi satt där en stund snacka lite men sen skulle olivia dra hem så vi föjlde henne till bussen, sen fick vi skjuts av fredde och sebbe ner till krockodil badet där vi tillbringade resten av kvällen, mickis, fredde och julia badade fast det var sjukt kallt haha,, vi fick i alla fall skjuts till bussen och sen drog vi hem till mig och julia och mickis slaggade här, japp det var hur den kvällen såg ut, bilder imorgon jag lovar! puss!


födelsedags barnet :)


dagen

Heeeej! idag vaknade jag av att mickis kom in till mitt rum, eeler mamma kom och väckte mig och tyckte att jag kunde vara social mot mina kompisar, skit ireterande, så jag blev på lite dåligt humör ett tag men det gick ganska snabbt över haha, jag snackade md juliet i telefon hon gick ju upp ganska tidigt hos mig för att ficksa sig och sedan åka in till centralen för att åka till haverdal, så jag snackade med henne ett tag, sen ringde moa och vi bestämmde att vi skulle träffas, så jag och mickis fixade med bilder från konfirmationen och hennes födelsedag och sen drog hon hem, jag städade lite pch sen kom moa hit, vi gjorde väll inget specielt direkt, men sen drog vi till träningen och nu är jag hemma igen eller jag kom ju inte hem nu haha det var ju ett tag sen haha,  :P puss


uppdatering!

Förlåt för så himlands dålig uppdatering! men som jag sa så skulle jag ha fullt upp i helgen med konfirmation och födelsedagar, och dessutom så var jag ju sjuk så det har inte blivit någon uppdatering. Jag kommer att berätta om konfirmotionen och lägga upp bilder och sånt nån annan dag för just nu har jag inte tid, det kommer nog inte bli imorgon heller för den delen, då har jag fullt upp med mickis som fyller, grattis i förskott haha! idag har har jag i alla fall tillbringat dagen i stan, det har varit en jävligt stressig dag, först mötte jag julia och vi drog in till stan, påvägen köppte vi såklart en skit god shake kommer inte ihåg bad det hätte men bild kommer! vi tog tunnelbanan in till t-centralen och sen gick vi och glodde på massa skit, köpte lite småsaker. Sen möttte vi upop olivia vi gullmars tog lite fika igen haha och sen drog vi vidare hem, det låter inte som en så lång och stressig dag, men vi var inne i stan as länge och jag hade världens huvudvärk. nu är jag i alla fall hemma och ska ta det lugnt i kväll, men imorgon ska vi ut och fira vårt födelsedagsbarn jippi! och sen ska mickis och julia slagga här så imorgon kanse det inte blir så himlands bra uppdatering. aja see you later aligator!









sjukling

Hejsan svejsan! ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering, men jag hinner aldrig blogga om kvällarna eftersom det inte finns något internet på vår data där uppe, hoppas att det funkar snart! då kommer jag kunna uppdatera mer, men så länge får ni stå ut. Igår så var i alla fall jag, mickis och angelica ute med båten, vi tuffade runt i sjön och badade lite haha, och idag så har jag varit med Moa, Lillen och jonna, vi har badat, men efter halva dan så började jag må dåligt och när jag kom hem så hade jag feber och ont i hela kroppen, jag beddade ner mig i soffan, tog en alvedon och sen sov jag i några timmar, nu mår jag bättre, men antar att febern kommer komma tillbaka så det kanske inte blir så bra med uppdatering nu när jag e sjuk, sen så imorgon fyller syrran år och sen dan efter det så konfimerar sig angelica så det är fullt upp i helgen.


Gårdagen

Godmorgon! nu har jag vaknat efter en lång natt, jag har fan inte sovit någonting asso, har vaknat miljontals gånger. Vad är det här? jag här sovit jättedåligt de sita nätterna. aja som ni kanske såg så uppdaterade jag inte igår och det var för att jag verkligen inte hade tid, mamma väckte mig runt halv 12 och frågade om jag kunde följa med och kolla på lite saker, kan tyvär inte skriva ut vad här, men vi blev i alla fall borta ganska länge och vi kom inte hem förns typ fyra, och då fixade jag mig och sen tog jag bussen till träningen, det var träning för första gången nu på sommarlovet wihii, jag har faktiskt längtat! Efter träningen så åkte jag hem bytte om och sen gick jag och mickis ner och tog kvällsdopp, lite mysigt men jättekallt. när jag kom hem där ifrån så var klockan runt elva, och min pappa hade gått och lagt sig så jag kunde inte blogga från datan här nere och den där uppe har fortfarande inget internet, så därför blev det inte någon uppdatering igår.. aja nu är det varmt ute och solen skiner, det ska bli 30 grader, jag ska sola! puss!


RSS 2.0